Compositie - Arrangeren - Improvisatie - Songwriting


Lesmateriaal PDF Afdrukken E-mailadres

Pro-Music Training is trots op z'n unieke curriculum en lesmethode. De student krijgt bij aanvang van de cursus een lesmap waar de wekelijks uitgedeelde lesmaterialen in passen. Het lesmateriaal is zeer zorgvuldig samengesteld. De duidelijk en logische uitleg maakt dat veel studenten -na soms jarenlange worsteling met bepaalde onderwerpen- eindelijk voor het eerst het helemaal begrijpen en kunnen toepassen.

De lesmap bestaat uit ruim 30 verschillende hand-outs met in totaal 500+ pagina's. Ruim 100 pagina's hiervan bestaan uit werkbladen, unieke training-modules en oefeningen. Het lesmateriaal is 100% gericht op de praktijk, zonder "onnodig opvulsel", zodat je kennis opdoet waar je ook echt iets mee kunt.

De lesmaterialen zullen het eigendom van de student zijn. Het copyright echter blijft in alle gevallen eigendom van Pro-Music Training. Het is dan ook nadrukkelijk op geen enkele wijze toegestaan de lesmaterialen van Pro-Music Training te verveelvoudigen of op enigerwijze openbaar te maken.

 

hand-out-plaatje

 

Band korting

band -podium amsterdamSchrijf je in met jouw hele band of ensemble en ieder bandlid krijgt € 100 korting!

>> Lees meer hier ...

Popmuzikanten

musicians-band-fuzzyPopmuzikanten weten vaak verrassend weinig van muziek of musiceren. 

Jazzmusici

guitar-hands 4

Op de jazzafdeling van de conservatoria is nog geen concrete op schrift gestelde methode.

>> Lees meer hier ...

Klassieke musici

pianist-hands3Klassieke musici hebben soms wel iets geleerd over drieklanken en toonladders ...

>> Lees meer hier ...